Címkék

Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

MyStat

Indavideó

2010.04.05. 18:18 blonder

Keress pénzt netezéssel

Hirdetés:

Több olyan oldal működik, ahol pénzt ígérnek azért, ha klikkelsz különböző reklámokra. Alapesetben a blog.hu reklámjai is hasonló alapelven működnek, a különbség mindössze annyi, hogy itt akkor keresel, ha az oldalon elhelyezett hirdetésekre ráklikkelnek az olvasók. Ebből azonban Te még nem kerestél egy fillért sem. Az alábbi cikkben egy olyan helyet ajánlunk, ahol tuti kifizetnek…

Ez a bux.to oldal. Talán ez a legismertebb site, ahol keresni tudsz. Nem ígérek milliós jövedelmet, mert az lehetetlen. Valljuk be őszintén, itt pár dollár ütheti csak a markod, de az biztosan. Alapjában véve ez is arról szól, hogy különböző reklámokra ráklikkelsz, és különböző azért pár cent a számládra kerül. Ez tipikusan egy olyan lehetőség, amivel tényleg nem fogsz meggazdagodni, de annyi pénzt kereshetsz, amit zsebpénzként el tudsz költeni. Minimális angoltudás kell a használatához, gyakorlatilag úgy kell regisztrálni, mint bármelyik másik oldalra.

Íme a részletes leírás:

Nagyon egyszerűen kezelhető oldal. Azért fizet a cég, hogy rákattintasz néhány reklámra. Ez naponta kb 15 db lehet, ami egyenként 0.01 dollart ér. Továbbá minden új, alánk regisztrált tag után ugyanennyi bevételhez jutunk. Ez így első látásra nem látszik túl soknak, de számoljunk csak.

Napi 15 reklám = 0.15 dollar
Hetente = 1.05 dollar
Havonta = 4.5 dollar

Tegyük fel, hogy regisztrál 10 ember magunk alá. Lehetnek ismerősök, rokonok, barátok, de akár lehet interneten, apróhirdetésekben, vagy blog oldalakon is, mint ahogy én is csinálom. Számoljunk csak tovább:

Napi 15 reklám = 0.15 x 10 ember = 1.5 dollár
Hetente = 1.05 x 10 ember = 10,5 dollar
Havonta = 4.5 x 10 ember = 45 dollar = kb. 9000 Ft.
+ az általad végzett kattintások havonta = 4.5 dollar

Ez ugye már nem hangzik rosszul? Az internetszámlát már is fedezi ez az összeg. Ugyanakkor ez csak akkor ennyi, ha 10 ember regisztrált alánk. Gondoljunk csak bele, mi lenne, ha 100 ember regisztrál alánk. 90 000 Ft havi kereset! Mindez elérhető napi 15 kattintással! A kifizetési minimum 10 dollar, amit hamar össze lehet gyűjteni.

És ez könnyen elérhető. Rengeteg ingyenes apróhirdetési lehetőség van interneten. Írjuk be a keresőbe, hogy apróhirdetés, és a találatok között adjuk fel minél több helyen hirdetésünket, ahol reklámozzunk a bux céget a saját ajánló linkünkkel.

Bux Regisztráció:

Kattints a fenti bannerra, vagy ha az nem megy, kattints IDE! Ha ez sem működne, akkor ezt a linket másold be a böngésződbe: http://bux.to/?r=BlogBlonder

- Ezután kattints az oldal alján lévő "JOIN NOW! It's Free!" feliratra

- Töltsd ki az adatokat:

Choose a Username: felhasználói név
Choose A Password: jelszó, min 6 karakter
Password again: jelszó mégegyszer
E-mail address: E-mail cím megadása
E-mail address again: E-mail cím megadása mégegyszer
Paypal E-mail address: paypal azonosítód
Your Country: az ország neve neve (Hungary-t válaszd ki)
Refferer: blogblonder

AJÁNLATOS ERRE A CÉLRA EGY KÜLÖN E-MAIL CÍMET LÉTREHOZNI, MERT ERRE FOGJA DOBÁLNI A LEVELEKET!

- Please copy the security code: Írd be a mellette látható kódot! (ugyanazt)
- Kattints a Register gombra

Hirdetés:

Bux - Menüpontok jelentése, használata:

Surf ads: itt vannak a reklámok, amire rá kell kattintani. Mindegyik egy egysoros link tulajdonképpen. Ha rákattintottál, ki kell várni 30 mp-et, amit az oldal tetején számol is. Ha letelt az idő, bezárhatod az ablakot. Amelyik linkre rákattintottál, és frissíted az oldalt, akkor az áthúzásra kerül, jelezve, hogy erre már kattintottál. Kattintsd végig az összes sort minden nap, hogy minél több pénzed legyen!

My Stats:
To refer others, use: ezután láthatod az ajánlólinkedet. Ezt kell reklámozni ahhoz, hogy regisztráljanak alád. Az enyém pl így néz ki: http://bux.to/?r=blogblonder
- My stats: itt láthatod, mennyi pénzed van, valamint itt lehet kérni a kifizetést is a cash out-ra kattintva. De 10 dollár a kifizetési minimum, addig nem tudod lekérni.
- My History: történet, kifizetések...
- My profile: adataid módosítása, de ezt már a regisztrációkor megadtad.

Logout: Kilépés

Ismerkedj az oldallal, kattintgasd végig a reklámokat Aztán ha már minden megy, akkor szerezz embereket magad alá, hogy minél több pénzed legyen. Mindez napi pár perc alatt elvégezhető. Sok sikert a kevés, de kifizetődő munkához!

Hirdetés:

Szólj hozzá!

Címkék: pénz


A bejegyzés trackback címe:

https://penznyeremeny.blog.hu/api/trackback/id/tr841896801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása